Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Υποψήφιοι Βουλευτές Α' και Β' Περιφέρειας



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη(Τσιμισκή 22), όπως και η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών στην Α' και Β' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης






Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης, κ. Ιάκωβος Φραντζής και ακολούθησε η παρουσίαση στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όλων των υποψηφίων βουλευτών και των σύντομων βιογραφικών τους.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Φραντζής επισήμανε τα εξής:

«Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι βουλευτές, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, παριστάμενοι.

Σας καλωσορίζω στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Η σημερινή μας εκδήλωση έχει σκοπό την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ στην Α’ και Β’ εκλογική περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης.

Παρουσιάζουμε σήμερα τους ανθρώπους εκείνους που θα μας εκπροσωπήσουν στο Κοινοβούλιο και θα διεκδικήσουν για εμάς όλα όσα αξίζουμε να έχουμε.

Κυρίες και Κύριοι

Η Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη δίνει τη μάχη των εκλογών με όλο της το δυναμικό και με ψηφοδέλτια πολυσυλλεκτικά που συνδυάζουν ένα πετυχημένο μείγμα εμπειρίας και ανανέωσης, που εμπνέουν για το νικηφόρο αποτέλεσμα, δύναμη και φρεσκάδα.

Τα ψηφοδέλτια του κόμματός μας :

- είναι ανανεωμένα σε ποσοστό 67% σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2007
- το 47% των υποψηφίων βάζει για πρώτη φορά υποψηφιότητα, υπακούοντας στα κελεύσματα της εποχής και στη βούληση των πολιτών για ανανέωση του πολιτικού συστήματος.
- Χαρακτηρίζονται από την έντονη συμμετοχή των νέων ανθρώπων καθώς και των γυναικών(ποσοστό συμμετοχής 43% έναντι 10 % στις εθνικές εκλογές του 2007).
- Αποδεικνύουν περίτρανα ότι η ΝΔ διαθέτει πολύ μεγάλη δεξαμενή στελεχών και φίλων σε όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, ικανών να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της.

Είναι ψηφοδέλτια αξιόμαχα. Είναι τα ψηφοδέλτια νίκης της Νέας Δημοκρατίας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές μας είναι έτοιμοι να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους και να παλέψουν για το καλό της Θεσσαλονίκης. Για το καλό των συμπολιτών μας. Είναι όλοι τους άξιοι.

Το εγγυώνται:

- Η επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
- H επιστημονική τους κατάρτιση.
- Η ανιδιοτελής κοινωνική τους δραστηριότητα και προσφορά.
- Το ήθος τους.
- Η υψηλή ποιότητα και ακεραιότητα του χαρακτήρα τους.
- Η ικανότητα τους να θέτουν στόχους και να γνωρίζουν να τους πραγματοποιούν.

Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να τους στηρίξουν.

Όπως όλοι γνωρίζετε στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι και πάλι ο συμπολίτης μας Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Οι δεσμοί του με την πόλη από το 1989 που ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία συνεχίζουν να είναι ισχυροί και άρρηκτοι και ταυτοποιούνται στο ορατό, συγκρίσιμο και μετρήσιμο έργο της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για τη Θεσσαλονίκη. Και αυτό το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν όλοι οι Θεσσαλονικείς.

Κυρίες και κύριοι

Στις 4 Οκτωβρίου οι πολίτες καλούνται θα επιλέξουν ανάμεσα στην υπευθυνότητα και τον άκρατο λαϊκισμό.

Στη δύσκολη συγκυρία που περνά ο τόπος χρειάζονται υπεύθυνες αποφάσεις με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Αποφάσεις που βάζουν γερά θεμέλια για τον μέλλον της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας και όχι ανεύθυνες υποσχέσεις που υποθηκεύουν την προοπτική μας.

Είμαστε αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα. Επενδύουμε στην ωριμότητα των πολιτών. Αυτοί ξέρουν να κρίνουν και να συγκρίνουν. Το απέδειξαν στις εκλογές του 2004 και του 2007.

Στις 4 Οκτωβρίου να ‘στε βέβαιοι ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, οι πολίτες της Ελλάδος, θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή και στη Νέα Δημοκρατία.