Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Α΄Δημ.Τ.Ο. Θεσσαλονίκης-Έναρξη χρονιάς με θεματική ενεργοποίηση

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μελών και φίλων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του Α΄ Διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας.
Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σταύρος Καλαφάτης, ως κύριος ομιλητής, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, οι βουλευτές κ. κ. Γιάννης Ιωαννίδης και Γιώργος Ορφανός, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Παναγιώτης Κοκόρης, πολιτευτές, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη της Ν.Δ.
Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σταύρος Καλαφάτης, υπογράμμισε ότι τα στελέχη της ΝΔ πρέπει να αισθάνονται υπερηφάνεια για το γεγονός ότι αυτή η παράταξη, ανέλαβε στα δύσκολα, να οδηγήσει την Ελλάδα στην έξοδο από την κρίση και ήδη φέρνει απτά αποτελέσματα, που ανταποκρίνονται στις θυσίες των Ελλήνων. Εξέφρασε δε την αισιοδοξία, ότι τους επόμενους μήνες θα γίνουν αισθητά τα αποτελέσματα αυτά και στην πραγματική οικονομία της καθημερινότητας. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Α΄ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Γεώργιος Γκαζέπης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ανακοίνωσε τη συγκρότηση και ενεργοποίηση τεσσάρων Τομέων Δράσης: Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Γενικών Θεμάτων.