Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Οδηγίες Πρόσβασης και Διαπίστευσης στο 10ο Συνέδριο ΝΔ


Ενόψει της έναρξης των εργασιών του 10ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία πρόσβασης στο χώρο του συνεδρίου, καθώς και για τη διαδικασία διαπίστευσης.
Το 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα διεξαχθεί όπως γνωρίζετε το τριήμερο 22 ως 24 Απριλίου 2016 στο εκθεσιακό κέντροMETROPOLITAN EXPO που βρίσκεται πλησίον του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η πρόσβαση στο χώρο του συνεδρίου μπορεί να γίνει με δικό σας μεταφορικό μέσο (διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης) ή με τα λεωφορεία που διαθέτει η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου. Τα λεωφορεία θα ξεκινούν από το σταθμό του μετρό «Κορωπί» με ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο και αποβίβαση στο METROPOLITAN EXPO .
Κατά την πρώτη ημέρα (Παρασκευή 22/4) του συνεδρίου τα πρώτα δρομολόγια από το σταθμό του Κορωπίου θα αναχωρήσουν για το χώρο του Συνεδρίου στις 14.30. Η συχνότητα των δρομολογίων από και προς το χώρο του συνεδρίου καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών (όλο το τριήμερο) θα είναι συχνή (ανά 20 λεπτά).
Ειδικότερα, για την αποφυγή συνωστισμού – όσο αυτό είναι δυνατόν – κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, αλλά και για την πρόσβασή σας τις επόμενες ημέρες, σας ενημερώνουμε για τα εξής:
Η είσοδος στο χώρο του Συνεδρίου επιτρέπεται μόνο σε διαπιστευμένους συνέδρους και παρατηρητές.
Για λόγους ασφαλείας κατά την πρόσβασή σας και είσοδό σας στο χώρο, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες των εθελοντών και του επιφορτισμένου προσωπικού (ΕΛΑΣ και security).
Την πρώτη ημέρα θα ακολουθήσετε τη διαδικασία της διαπίστευσής σας και θα λάβετε κάρτα (Συνέδρου ή Παρατηρητή) την οποία και υποχρεούστε να φέρετε σε εμφανές σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών. Κατά τη διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας. Για την αποφυγή συνωστισμού κατά την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.
Σύνεδροι ή παρατηρητές που δεν θα προσέλθουν την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, θα ακολουθήσουν την διαδικασία διαπίστευσης κατά την πρώτη προσέλευσή τους στο χώρο. 
Για λόγους ασφαλείας, ο έλεγχος πρόσβασης στους χώρους του συνεδρίου θα διενεργείται και τις τρεις ημέρες του Συνεδρίου, και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η επίδειξη της Κάρτας Διαπίστευσης και Αστυνομικής Ταυτότητας κατά την προσέλευσή σας.

Με εκτίμηση,
Για την Οργανωτική Επιτροπή
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Πρόεδρος 10ου Συνεδρίου ΝΔ