Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η Νέα Δημοκρατία κοντά στα προβλήματα του Συστήματος Υγείας

Στο Νομό Θεσσαλονίκης, συνεχίζεται η Πανελλαδική δράση της Νέας Δημοκρατίας «Μήνας Υγείας». Σήμερα, Τετάρτη, 10 Μαΐου, και αύριο, Πέμπτη 11 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί οδοιπορικό επισκέψεων κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας σε δομές Υγείας – Πρόνοιας, αλλά και συναντήσεις με φορείς της Υγείας του Νομού Θεσσαλονίκης, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο.
Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον αναπληρωτή Τομεάρχη, βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσονα Φωτήλα, ενώ στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Νομού, οι Υπεύθυνοι Θεματικών Τομέων Υγείας των τεσσάρων ΝΟΔΕ, καθώς και στελέχη του Κόμματος που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.
Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί για σήμερα επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας, στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» και στο Ιπποκράτειο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο.
Το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ και το Σωματείο πληρωμάτων ασθενοφόρου, το Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών, την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (περιφερειακό τμήμα), Συλλόγους Ατόμων με Αναπηρία, το ΣΥΝΔΕ Μακεδονίας – Θράκης, το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών Θεσσαλονίκης, το ΣΕΥΠ - ΠΕΔΥ Θεσσαλονίκης - Β. Ελλάδος, με Πανεπιστημιακούς γιατρούς, το Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο και τον Ιατρικό Σύλλογο.
Τέλος, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Υγεία, στην αίθουσα Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Αύριο, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, στο ΠΕΔΥ – ΚΥ αστικού τύπου Ευόσμου, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (Ψ.Ν.Θ.), στο Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας «Άγιος Παντελεήμων» και στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».