Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Εκλογές Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Ζορπίδη
Εκλογές Επαγγελματικού Επιμελητηρίου
Σάββατο 02.12 – Κυριακή 03.12 – Δευτέρα 04.12
Ώρες ψηφοφορίας 08:00 έως 18:00
ΔΕΘ περίπτερο 10

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης σχετικά με τις επιμελητηριακές εκλογές. Στη σύσκεψη κλήθηκε και παραβρέθηκε ο Μιχάλης Ζορπίδης με στελέχη του συνδυασμού «Ισχυρό Επιμελητήριο».
Στη διάρκεια της, η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κα Ευταξά, ενημερώθηκε για τις εκλογές στο Ε.Ε.Θ. αλλά και για προβλήματα της Αγοράς της πόλης και εξέφρασε τη στήριξη της στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ισχυρό Επιμελητήριο» του κου Ζορπίδη, αποτιμώντας θετικά την έως σήμερα προσφορά του στους επαγγελματίες της πόλης μας.
Ο κος Ζορπίδης αναφέρθηκε στην συνεργασία που έχει με την Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων της ΝΔ και τόνισε ότι είναι σημαντικό η ΝΔ να στηρίζει έναν ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό χώρο στίς Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Επίσης ευχαρίστησε τα στελέχη του κόμματος για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον συνδυασμό του και το Ε.Ε.Θ.
Στη σύσκεψη συμμετείχε η Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Βίκυ Ευταξά, οι Πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών Πηνελόπη Ράλλη, Τάσος Εμμανουηλίδης, Ηλίας Ζάχαρης, Θωμάς Βράνος και οι Θεματικοί Παραγωγικών Φορέων των ΝΟΔΕ Βασίλης Κλάδης, Μανόλης Σύλλης και Λευτέρης Αλεξανδρίδης.
Στη συνάντηση ήταν παρών ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Θ. και πρώην αναπληρωτής γραμματέας παραγωγικών φορέων της ΝΔ, Κλεόβουλος Θεοτόκης.