Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τοποθέτηση Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Νομού Θεσσαλονίκης

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζεται Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης, ο κ. Αντώνης Γυφτόπουλος. Ο κ. Γυφτόπουλος διαδέχεται στη θέση αυτή την κυρία Βασιλική Ευταξά.

Βιογραφικό σημείωμα
Ο κ. Γυφτόπουλος είναι από το 2014 Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ήταν για δεκαέξι χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονικης (1991 - 2006) και για οκτώ από αυτά Αντιδήμαρχος. Είναι μέλος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από το 1978 και υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2000 και του 2004. Ασκεί ενεργό δικηγορία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στο Εταιρικό, το Εργατικό και το Διοικητικό Δίκαιο. Είναι πτυχιούχος Νομικής και Πολιτικών Επιστημών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, το Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο και το το Δίκαιο των ΜΜΕ. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.