Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Κατάρτηση εκλογικών καταλόγων Ο.Ν.ΝΕ.Δ.



Ενημερώνουμε ότι στους καταλόγους των Νομαρχιακών Επιτροπών για τις εκλογές της 12ης Ιουνίου 2010, με σκοπό την ανάδειξη Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και συνέδρων για το 8ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, είναι ενσωματωμένοι όλοι όσοι ψήφισαν στις εκλογές της 18ης Απριλίου 2010 για την ανάδειξη Προέδρου της ΟΝΝΕΔ και της 29ης Νοεμβρίου 2009 για την ανάδειξη Προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και στην αίτηση εγγραφής είχαν συμπληρώσει ως μέλη της ΟΝΝΕΔ, όλα τα στοιχεία διαμονής και επικοινωνίας. 
Όσοι δεν είχαν συμπληρώσει τα στοιχεία επικοινωνίας και διαμονής, δεν υπάρχουν στους εκλογικούς καταλόγους. Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές, ότι η διαδικασία ταυτοποίησης πραγματοποιείται στο ίδιο πλαίσιο με τη διαδικασία εκλογών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας από το τμήμα Μηχανογράφησης.

Καλούνται τα μέλη που δεν είχαν συμπληρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία και επιθυμούν να εγγραφούν, να προσέλθουν αυτοπροσώπως με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας τους στη Νομαρχιακή Οργάνωση που υπάγονται μέχρι την Κυριακή 06 Ιουνίου 2010.

Σημειώνουμε ότι στα παρακάτω εκλογικά τμήματα εκκρεμεί η κατάθεση των αιτήσεων των μελών που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της 18ης Απριλίου 2010.