Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Παρουσίαση Thessaloniki Forward

Η πρόταση ψηφιακής στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας με τον τίτλο «ThessalonikiForward», που αφορά την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση, παρουσία του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Δημήτρη Αβραμόπουλου. 


Τις θέσεις του κόμματος για τον Τουρισμό θα παρουσιάσει η Βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης, ενώ την πρόταση θα αναλύσει ο Αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων του κόμματος Στράτος Σιμόπουλος. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΜΕΤ (26ης Οκτωβρίου 48). 
Η πρόταση, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του ThessalonikiForward, που αποτελεί πρωτοβουλία της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας με την υποστήριξη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης, εναρμονίζεται πλήρως με την πάγια τακτική του κόμματος να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για τα σύγχρονα προβλήματα και να συμβάλει δημιουργικά στην ανάπτυξη της πόλης. 
Η κεντρική ιδέα της πρότασης «ThessalonikiForward» είναι η καθιέρωση της Θεσσαλονίκης ως ενός αναγνωρίσιμου και ελκυστικού τουριστικού προορισμού, τόσο εντός, όσο κυρίως εκτός Ελλάδος. 
Η Νέα Δημοκρατία είναι το πρώτο κόμμα το οποίο προχωρά στη δημιουργία ενός λειτουργικού οχήματος μέσα από το οποίο οι επιμέρους προτάσεις για την τουριστική προβολή της περιοχής μας θα υλοποιούνται πιο εύκολα.


ThessalonikiForward