Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αντεπίθεση με όπλο το «Ζάππειο-ΙΙ»



Με δύο σημαντικές εκδηλώσεις προχωρά η ΝΔ Θεσσαλονίκης στην εφαρμογή της πολιτικής της αντεπίθεσης με όπλο το «Ζάππειο-ΙΙ».
Η πρώτη αφορά τη διασπορά του μηνύματος του «Ζαππείου-ΙΙ» και περιλαμβάνει τη διανομή ειδικού φυλλαδίου και ενημέρωσης των πολιτών για τις προτάσεις της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση, με ειδικές εξορμήσεις, που θα αρχίσουν το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την επόμενη Κυριακή σε σημεία όλου του Νομού Θεσσαλονίκης.
Επικεφαλής των κλιμακίων θα είναι οι βουλευτές του κόμματος και σε αυτά θα συμμετέχουν στελέχη της πολιτικής και κεντρικής επιτροπής της ΝΔ, των ΝΟΔΕ και των ΔΗΜΤΟ καθώς και περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η δεύτερη κίνηση αφορά διευρυμένη σύσκεψη μελών και στελεχών του κόμματος που διατελούν ή διατέλεσαν σε θέσεις ευθύνης κομματικών οργάνων και επιτροπών. Σκοπός της σύσκεψης αυτής είναι να συζητηθούν τρόποι δράσης και να ανταλλαγούν θέσεις, απόψεις και προτάσεις για ανάπτυξη των παρεμβάσεων της ΝΔ Θεσσαλονίκης στα τοπικά δρώμενα.

Την ευθύνη της διοργάνωσης της σύσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 8 μ.μ. στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής, έχει ο αν. Γραμματέας του τομέα πρώην βουλευτών και πολιτευτών Κώστας Ζαχαράκης και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρης Βαρτζόπουλος.