Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ-ΓΑΛΑ Χριστούγεννα

Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της και η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, παραμένοντας σταθερή στην ιστορία και τα πιστεύω της, συνεχίζει να είναι ενεργό κομμάτι της κοινωνίας και να συμμερίζεται τις ανάγκες και τους προβληματισμούς των μελών της. Στόχος μας και φέτος δεν ήταν μια κραυγαλέα παρουσία της οργάνωσης στα κοινωνικά δρώμενα, άλλα η ουσιαστική συμμετοχή της σ’ αυτά.
Έτσι, μέσα από μια σειρά ενεργειών, δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης βρέθηκε δίπλα σ’ αυτούς που είχαν πραγματική ανάγκη, ‘’έβγαλε μπροστά’’ όσους έπρεπε να ακουστούν και ζήτησε βοήθεια από τους ανθρώπους που είχαν θέληση, διάθεση και δύναμη να βοηθήσουν.
Η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, λοιπόν, κλείνει τον ετήσιο κύκλο προσπαθειών της με τη δράση ‘’ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ’’, η οποία λαμβάνει ήδη χώρα από τις 26 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου, στο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί το εορταστικό bazaar του Κοινωνικού Παντοπωλείου “ΜΑΖΙ”
Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και σκοπός της είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων κουτιών με γάλα μακράς διάρκειας, τα οποία κατά την παράδοση τους στους εκπροσώπους του Κοινωνικού Παντοπωλείου ‘’ΜΑΖΙ’’, θα δημιουργήσουν ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να φέρετε κι εσείς τα ‘’με-γάλα’’ στολίδια σας, για να φτιάξουμε το δικό μας δέντρο αγάπης. Βοηθήστε μας, αυτές τις γιορτινές μέρες, να κλείσει με θετικό πρόσημο ο φετινός απολογισμός των κοινωνικών μας δράσεων και να φτάσει η βοήθεια και η ελπίδα σε όσους τη χρειάζονται, πάντα με τη δική σας πολύτιμη συμμετοχή.
Με εκτίμηση και τις καλύτερες ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά
ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ