Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Θεσσαλονίκης

H Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Θεσσαλονίκης, ως ένας παρεμβατικός φορέας φοιτητικής εκπροσώπησης προωθεί και στηρίζει δράσεις που στοχεύουν στην περαιτέρω επιμόρφωση της νεολαίας. Προς αυτή την κατεύθυνση, διοργανώνουμε ημερίδα με τίτλο:«Εξειδίκευση το αντίδοτο στην κρίση;» την 6η Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Holiday inn.
Στόχευση της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της αντίληψης των σημερινών φοιτητών απέναντι στις απαιτήσεις της εποχής. Παράλληλα η διεύρυνση του πεδίου ενασχόλησης που μπορεί να έχει ένας σύγχρονος επιστήμονας .Καθώς και η απάντηση σε βασικά ερωτήματα όπως η Εξειδίκευση προστατεύει από την ημιμάθεια; εξυπηρετεί την γνώση ,την παιδεία και την επιστήμη; βοηθάει στην εύρεση εργασίας ;
Σκοπός μας είναι να επιτευχθεί μια διαδραστική εκδήλωση που να καλύπτει ένα μεγάλοεπιστημονικό φάσμα. Ομιλητές θα είναι ο κ. Νικόλαος Μουσιόπουλος (Καθ .Μηχανολόγων .Μηχανικών ΑΠΘ-Αντιπρόεδρος Διεθνούς Πανεπιστήμιου Ελλάδος),ο κ.Μιλτιάδης Σαρηγιαννίδης (Επίκουρος Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ-Διεθνολόγος),ο κ,Φίλιππος Καργόπουλος (Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχολογίας ΑΠΘ-Φιλολογος), ο κ.Χρήστος Κοπατσάρης (Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητήριου) και η κ. Μαρία Αραποπούλου ( Γλωσσολόγος, Επιστημονική συνεργάτης του Kέντρου Ελληνικής Γλώσσας). Είμαστε σίγουροι πως οι γνώσεις και οι εμπειρίες τους σε συνδυασμό με την ενεργή συμμέτοχη των παραβρισκόμενων θα απολέσουν σημαντικό εφόδιο για το κάθε ένα που θα την παρακολουθήσει.