Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Νέοι υπεύθυνοι θεματικών ενοτήτων στην Δ.Ε. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ.


Δύο ακόμα εκπρόσωποι των υπευθύνων θεματικών τομέων των ΝΟΔΕ που θα συμμετέχουν στο εξής στη Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης, αναδείχθηκαν στη διάρκεια των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής.
Τα νέα μέλη της Δ.Ε. είναι οι Νίκος Λιακόπουλος ως εκπρόσωπος του Τομέα Υγείας και Κορίνα Σοϊλεμετζίδου ως εκπρόσωπος του Τομέα Υποδομών και Δικτύων.
Σε προηγούμενες αρχαιρεσίες, θυμίζουμε, αναδείχθηκαν οι εκπρόσωποι στη Δ.Ε. των υπευθύνων θεματικών τομέων Δικαιοσύνης Νίκος Αντωνιάδης, Πολιτισμού Βασίλης Γάκης και Αγροτικού Χρήστος Τσιχήτας.

Νικόλαος Λιακόπουλος: Είναι ιατρός-καρδιολόγος και απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης τη διετία 2000-2002. Για πολλά χρόνια συμμετείχε στο Οργανωτικό της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εκλέγεται ανελλιπώς από το 2007 στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Ιδιωτικό τομέα Υγείας και συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του οποίου υπήρξε εκλεγμένος εκπρόσωπος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Κυριακή (Κορίνα) Σοϊλεμετζίδου: Είναι διπλωματούχος Αγρονόμος-Τοπογράφος Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. Μέλος της Ν.Δ από το 1985 και της Πολιτικής Επιτροπής από το 2010, Γραμματέας ΕΚΟ Μηχανικών από το 2007, ενώ υπήρξε συντονίστρια του Κύκλου Περιβάλλοντος, Έργων και Υποδομών της Διοικούσας Επιτροπής τη διετία 2011-2012. Διετέλεσε Διευθύντρια Ε.Υ.Δ.Ε. Αεροδρομίων Βορείου Ελλάδος, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Σ.Α.Κ., Μέλος του Δ.Σ. της «ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΣ Α.Ε.» και Γραμματέας του Καυτανζογλείου Σταδίου. Η ενασχόληση με τα κοινά ξεκινά από το 1984. Εκλεγμένη σε θέσεις ευθύνης του Συλλόγου Εργαζομένων Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. και είναι ενεργό μέλος του Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ. από το 1994.