Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Bookcrossing

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί δράση-εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης στον 3ο όροφο.
Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και συγκεντρώθηκαν κάποια βιβλία. από φοιτητές και νέους. “Όταν κάποιος τελειώσει ένα βιβλίο, αντί να το αφήσει σε ένα ράφι να πιάσει σκόνη, ας το απελευθερώσει ώστε να το βρει κάποιος άλλος αναγνώστης. Τα βιβλία που «αφήνουν ελεύθερα» τα μέλη του Book Crossing είναι δωρεάν... όμως είναι η ίδια η διαδικασία της απελευθέρωσης βιβλίων που δείχνει την ουσία του Book Crossing. Ο στόχος είναι, απλά, να γίνεται μια παγκόσμια ανταλλαγή βιβλίων χωρίς τέλος, την πρώτη και μοναδική στο είδος της.”
Στόχος της δράσης είναι να αφήσουμε ένα βιβλίο να περιπλανηθεί στο δρόμο του ανθρώπου. Η δράση θα ξεκινήσει στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της Νεας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης με κεντρικό ομιλητή τον Βασίλη Κικίλια και θα κορυφωθεί στα παρακάτω σημεία BookCrossing, όπου μέλη της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης θα ενημερώνουν τον κόσμο για τη δράση ΟΝΝΕΔ BookCrossing και θα μοιράσουν τα βιβλία που έχουν συγκεντρωθεί.

Σημεία BookCrossing
- Λευκός Πύργος
- Πλατεία Αριστοτέλους
- Ικτίνου με Τσιμισκή
- Cafe Tribeca (Λ. Νίκης 19)
- Public Notos Galleries
- Γραφεία Ο.Ν.ΝΕ.Δ. (Βενιζέλου 4, 2ος όροφος)
- Γραφεία Διοικούσας Επιτροπής Νεας Δημοκρατίας (Μ. Ιωσήφ 8, 5ος όροφος)