Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση της Ν.Δ. με το θέμα που έχει προκύψει με το οικόπεδο Αλλατίνη

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με το οικόπεδο Αλλατίνη, ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Τσάμης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Ο κ. Μπουτάρης επέλεξε να διαχειριστεί το θέμα του οικοπέδου Αλλατίνη με τρόπο αδιαφανή και απαράδεκτο, κρυμμένος στα παρασκήνια, συζητώντας ερήμην των πολιτών με τον αλήστου μνήμης υπουργό του ΠΑΣΟΚ κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αφού έσωσε την εθνική οικονομία προστρέχει να σώσει και τους συνδαιτυμόνες του κ. Μπουτάρη.
Η αξιοποίηση του οικοπέδου Αλλατίνη είναι θέμα που αφορά τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και όχι τον κ. Μπουτάρη και την ομάδα του. Ως τέτοιο λοιπόν θα πρέπει να συζητηθεί ανοικτά και υπεύθυνα καθώς οι προεκτάσεις του ζητήματος συνδέονται με πολλές πτυχές της κοινωνίας της πόλης.
Καλούμε λοιπόν τον κ. Μπουτάρη να αποκαλύψει τα σχέδιά του και να φέρει τις θέσεις του στο φως μακριά από την έως τώρα πρακτική του.
Επιπλέον, σημειώνω ότι η πρακτική αυτή - που επαναλαμβάνεται για μια ακόμη φορά - εκτός από καταδικαστέα είναι ενδεικτική της λειτουργίας του κ. Μπουτάρη.
Η απόσταση που χωρίζει τα λόγια από τις πράξεις του, δεν καλύπτεται από life style εκκεντρικότητες και μεγαλοστομίες.
Περιμένουμε έναν ουσιαστικό διάλογο για το ζήτημα με στόχο την εξεύρεση λύσης διάφανης, αναπτυξιακής και ωφέλιμης για την πόλη".