Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Καταφεύγουν σε "ψεκασμένες συνωμοσιολογίες"

Δήλωση του προϊσταμένου του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού
κ. Γιώργου Μουρούτη για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
και την απαράδεκτη ανάρτηση του κομματικού του site left.gr

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση για να υποστηρίξει ότι δήθεν παρακολουθώ την κίνηση στα γραφεία τους.
Είναι προφανές ότι ουδέποτε δήλωσα ότι «έψαξα στην είσοδο της Βουλής για την αληθινή ταυτότητα του γνωστού blogger, την ώρα που ο τελευταίος έπαιρνε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα».
Αντί, λοιπόν, να καταφεύγουν σε «ψεκασμένες συνομωσιολογίες», θα μπορούσαν να ρωτήσουν τον πρόεδρό τους που τον δέχτηκε, τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο γραφείο των οποίων καμάρωνε ο μπλόγκερ, αλλά κυρίως τον ίδιο τον μπλόγκερ - «δημοσιογράφο» πιτσιρίκο, ο οποίος σε άρθρο του στο μπλογκ του αναφέρει ότι επισκέφθηκε τον κ. Τσίπρα στην Βουλή στις 25 Αυγούστου 2012, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες με τον κ. Τσίπρα από την Βουλή.
(Επισυνάπτεται το σχετικό link με την διαφήμιση της επίσκεψης:)
http://pitsirikos.net/2012/08/%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-unfollow/
Μείζον θέμα είναι, ότι ο κ. Τσίπρας, με τον θεσμικό του ρόλο, δέχτηκε στη Βουλή τον «δημοσιογράφο» του UNFOLLOW που ξεδιάντροπα «αστειεύτηκε» με το αίμα των αθώων θυμάτων της Μαρφίν, γράφοντας επί λέξει την ημέρα του εμπρησμού «παιδιά η Μαρφίν ψάχνει για τρεις υπαλλήλους», και χθες την ώρα της δολοφονικής επίθεσης στη Βοστώνη ότι: «ο Μαραθώνιος είναι επικίνδυνο αγώνισμα».
Σημασία έχει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή του ανακοίνωση, αποκαλύπτει ότι κρύβεται πίσω από το περιοδικό UNFOLLOW που δεν δίστασε, ανάμεσα σε τόνους λάσπης, να παρουσιάσει τον πρωθυπουργό «λιντσαρισμένο».
Αν οι επισκέψεις του εν λόγω κυρίου στη Βουλή και στο γραφείο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όταν μάλιστα διαφημίζονται από τον ίδιο, περιποιούν τιμή για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι θέμα δικό τους.
Τώρα, σε ό,τι αφορά την δήθεν «αποκάλυψη της ταυτότητας του blogger» αυτήν ο ίδιος την έχει διαφημίσει μέσω επίσημου δελτίου Τύπου που έχει αναπαραχθεί στις εφημερίδες από το 2007, όταν συμμετείχε στη συγγραφή θεατρικού έργου. Αν μετά άλλαξε άποψη και ντρεπόταν για τα γραφόμενά του, είναι θέμα του ιδίου…
(σχετικό link:www.ethnos.gr/article.asp?catid=22784&subid=2&pubid=147052)
Πριν βγάλουν την ανακοίνωση, (στην οποία να σημειωθεί ότι δεν καταδικάζουν έστω για τα μάτια του κόσμου τις αθλιότητες του πιτσιρίκου για τη δολοφονία συνανθρώπων μας) θα έπρεπε να ρωτήσουν τουλάχιστον τον Βουλευτή του κόμματός τους κ. Π. Τατσόπουλο ο οποίος τον χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων «αρουραίο», «συκοφάντη» και «πανικόβλητο ποντίκι».