Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Μηνύματα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για το 2014, με την παράδοση τροφίμων στην Ι.Μητρόπολη Νεαπόλεως&Σταυρουπόλεως

Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στους οικονομικά ασθενέστερους, αλλά και αισιοδοξίας για το νέο έτος που ξεκινά σε λίγες μέρες, έστειλαν σήμερα βουλευτές και στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. από τον Ι.Ναό Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως, όπου παρέδωσαν σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως. 
Στη λιτή τελετή παράδοσης των τροφίμων, παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ κ. Σταύρος Καλαφάτης και οι βουλευτές κ. Γιάννης Ιωαννίδης και κ. Γιώργος Ορφανός, οι οποίοι σε δηλώσεις τους, μαζί με τις ευχές τους για το Νέο Έτος, τόνισαν την ανάγκη διαρκούς προαγωγής και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής, αλλά και τις ελπιδοφόρες ενδείξεις για έξοδο της Ελλάδας από την ύφεση και επιστροφή σε αναπτυξιακή τροχιά στη διάρκεια του 2014. 
Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Μηνάς Σαμαντζίδης, ευχόμενος να αποτελέσει το 2014 μια καλύτερη χρονιά με αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας όλων, τόνισε πως η δράση αυτή, αποτελεί την κορύφωση μιας σειράς δραστηριοτήτων κοινωνικού χαρακτήρα, που υλοποίησαν οι οργανώσεις της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, τους τελευταίους μήνες, για την ενίσχυση του έργου φορέων και ιδρυμάτων που στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Δυτικού Τομέα κ. Κώστας Τσιλώνης, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κεντρικού Τομέα κ. Τάσος Εμμανουηλίδης, κλιμάκιο των τμημάτων γυναικών και πλήθος στελεχών.