Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Δράσεις των γυναικών της Ν.Δ. υπέρ του Κέντρου Αυτισμού "Αχτίδα" στη Θεσσαλονίκη


Σειρά δράσεων για την υποστήριξη του Κέντρου Αυτισμού «Αχτίδα» της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των Τμημάτων Γυναικών της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΤΗΡΙΖΩ».
Για την οικονομική ενίσχυση της «Αχτίδας», πραγματοποιήθηκε ήδη με ιδιαίτερη επιτυχία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, bazaar που οργάνωσαν τα μέλη των γυναικείων τμημάτων του Νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ.
Για τον ίδιο σκοπό, την ερχόμενη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 μμ, οργανώνεται για τα μέλη των Τμημάτων Γυναικών μη δημόσια προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «ο Άνθρωπος της Βροχής» στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).
Η υπεύθυνη των Τμημάτων Γυναικών της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Μάγδα Καρακόλη, δήλωσε σχετικά:  
«Τα Τμήματα Γυναικών της Ν.Δ., δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την προσπάθεια προαγωγής της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης, που εξελίσσεται σε όλη την Ελλάδα, μέσω του προγράμματος “ΣΤΗΡΙΖΩ”. Στη Θεσσαλονίκη, επιλέξαμε συμβολικά να ενισχύσουμε το Κέντρο Αυτισμού “Αχτίδα”, στο πλαίσιο των δράσεων που συντονίζει αυτό το διάστημα η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., για την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται υπέρ ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Εξίσου σημαντικό είναι ότι δημιουργούνται ευκαιρίες να γνωρίσουν περισσότεροι συμπολίτες μας, τους φορείς σαν την “Αχτίδα” και τη συνεισφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.»
Ν.Δ. Θεσσαλονίκης