Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Δραστηριότητα κλιμακίων της Ν.Δ.

Κλιμάκια της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν.Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν σήμερα σειρά επισκέψεων σε υπηρεσίες και φορείς, τόσο στην Α΄ Περιφέρεια, όσο και στη Β΄ Περιφέρεια του νομού, όπου είχε την ευκαιρία επαφής και ανταλλαγής απόψεων με δημοτικές αρχές, εκπροσώπους διοικήσεων και εργαζόμενους. 
Κοινή διαπίστωση των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ., ήταν πως η κοινωνία εκπέμπει μήνυμα για την ανάγκη σταθερότητας που έχει η χώρα, ώστε να μπορέσει η πραγματική οικονομία να διεκδικήσει την επιστροφή στην κανονικότητα και να μπορέσουν οι φορείς και οι υπηρεσίες, κρατικές και αυτοδιοικητικές, να εκπληρώσουν απρόσκοπτα και ομαλά τα καθήκοντά τους για την εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση της καθημερινότητας.
Κλιμάκιο με τη συμμετοχή του υποψηφίου βουλευτή στη Α΄ Περιφέρεια και πρώην υφυπουργού Κωνσταντίνου Γκιουλέκα και τη συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών της Α΄ Περιφέρειας Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Άννας Ευθυμίου, Θεόδωρου (Νίκου) Χιονίδη, Άντζελας Φίλου και Σύνθιας Σάπικα, επισκέφθηκε τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου συναντήθηκε με φοιτητές και τις πρυτανικές αρχές, τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και το Αστυνομικό Μέγαρο.
Κλιμάκιο με τη συμμετοχή του υποψηφίου βουλευτή στην Α΄ Περιφέρεια, συντονιστή της ΟΔΕ Παραγωγής και Εμπορίου της ΝΔ και πρώην υπουργού Σταύρου Καλαφάτη, του υποψηφίου βουλευτή στην Α΄περιφέρεια και πρώην υπουργού Γιώργου Ορφανού και της υποψήφιας βουλευτή στην Α΄Περιφέρεια Μαρίας Προκοπίδου, επισκέφθηκε την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης.
Κλιμάκιο με τη συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών της Α΄ Περιφέρειας Έλενας Ράπτη, Παναγιώτη Κοκκόρη, Αντώνη Σαμαρά και Τζελίνας Μακραντωνάκη, επισκέφθηκε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Κατσιμίδη.
Κλιμάκιο με τη συμμετοχή του υποψήφιου βουλευτή στη Β΄Περιφέρεια και πρώην υπουργού Θεόδωρου Καράογλου, και τη συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών της Β΄Περιφέρειας Ανατολής Κωνσταντινίδου και Άννας Νικολή επισκέφθηκε σήμερα το δημαρχείο και την τοπική αγορά του Δήμου Ωραιοκάστρου, ενώ χθες περιηγήθηκε στο Δήμο Δέλτα.
Κλιμάκιο με τη συμμετοχή του υποψηφίου βουλευτή στη Β΄Περιφέρεια Σάββα Αναστασιάδη και των επίσης υποψηφίων βουλευτών στη Β΄ Περιφέρεια Όλγας Δημητριάδου και Κατερίνας Λυρούδη, επισκέφθηκαν το Δήμο Θέρμης και το Δήμο Λαγκαδά.
Σε όλα τα κλιμάκια, τους υποψήφιους βουλευτές, πλαισίωναν στελέχη των οργανώσεων της Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Ν.Θεσσαλονίκης.
N.Δ. Θεσσαλονίκης