Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Αριστερή ακυβερνησία ή υπεύθυνη Νέα Δημοκρατία


«Αριστερή ακυβερνησία ή υπεύθυνη Νέα Δημοκρατία καλούνται να επιλέξουν οι πολίτες στις 20 Σεπτεμβρίου», όπως τόνισε ο υπεύθυνος του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία, πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας απόψε στην κεντρική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στο Λαγκαδά.
«Η Νέα Δημοκρατία, είναι ώρα να ξαναδείξει το φρέσκο πρόσωπό της, το οποίο τροφοδοτείται από τους χυμούς της ιστορικής της ρίζας, που παραπέμπει στις αρχές και στις αξίες της ιδρυτικής της διακήρυξης» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Στυλιανίδης, τονίζοντας πως το «παλιό» στην πραγματικότητα εκπροσωπείται από το ΣΥΡΙΖΑ που γυρίζει την Ελλάδα πίσω ολοταχώς σε όλους τους τομείς.
«Τώρα η Ελλάδα πρέπει να πάει μπροστά», τόνισε ο κ. Στυλιανίδης, καλώντας τους πολίτες «να εμπιστευθούν τη Νέα Δημοκρατία, που είναι η μόνη και η κυρίαρχη ευρωπαϊκή δύναμη, που πίστεψε στις αρχές μιας άλλης Ευρώπης, όταν όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις απέρριπταν την Ευρώπη» Και πρόσθεσε: «Μόνος του ο Κωνσταντίνος Καραμανλής οδήγησε την Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης, που τροφοδοτεί μέχρι σήμερα, τους αγρότες μας, τους βιοτέχνες μας, ό,τι απομένει όρθιο σ` αυτόν τον τόπο.»
Τον κ. Στυλιανίδη, υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ. Κυριάκος Λαζός που υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. πρέπει να βγει νικήτρια των εκλογών, όχι για τη ΝΔ, αλλά για το λαό και την πατρίδα που υφίστανται τις συνέπειες της «πρώτης φοράς αριστερά», αλλά και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης κ. Μηνάς Σαμαντζίδης, ο οποίος τόνισε: «Οφείλουμε, τώρα, περισσότερο από ποτέ, να δώσουμε με όλη μας την ενέργεια τον αγώνα για να πείσουμε τους συμπολίτες μας, πως διδαχθήκαμε από τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος. Αλλά ταυτόχρονα, να υπερασπιστούμε με ζήλο τις στρατηγικές επιλογές της παράταξης και όλη την πρόοδο που έχει να επιδείξει η Ελλάδα, χάρη σε πολιτικές και επιλογές των δικών μας κυβερνήσεων.»