Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Σύσκεψη Συνδικαλιστικών και Κομματικών Φορέων στη Θεσσαλονίκη


Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε, στη Θεσσαλονίκη, ευρεία σύσκεψη συνδικαλιστικών και κομματικών στελεχών με τον Γραμματέα Π.Ε. Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Γραμματέα Συνδικαλιστικών Φορέων Φίλιππο Ταυρή και τον αναπληρωτή Γραμματέα Βορείου Ελλάδος Γιάννη Πάϊδα.
Στη σύσκεψη, που ήταν πολυπληθής, συμμετείχαν συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και των αντίστοιχων οργανώσεων του Επιστημονικού Τομέα, καθώς και μέλη των κομματικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης. Κατά την πολύωρη διαδικασία έλαβαν το λόγο οι επικεφαλής των ΔΑΚΕ Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα Θεσσαλονίκης, καθώς και μεγάλος αριθμός στελεχών και μελών.
Υπήρξε καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και έγινε ανάλυση των πολιτικών που εφαρμόζονται μέσα σε ένα εποικοδομητικό κλίμα αμοιβαίας κατανόησης.
Ο Γραμματέας της Π.Ε. και ο Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων τόνισαν ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα μας, προτάσσει την προάσπιση του κεκτημένου του Ελληνικού λαού να παραμείνει μεταξύ των ανεπτυγμένων χωρών της Ευρώπης, με τις μικρότερες, κατά το δυνατόν, συνέπειες για τους πολίτες και ιδίως για τους ασθενέστερους.