Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2011

Αύριο Τετάρτη, ολοκληρώνεται σε 15 πόλεις της Ελλάδας η δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, σε μια προσπάθεια να στηρίξουμε αυτές τις γιορτές συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Σε κεντρικά σημεία των πόλεων δημιουργούμε κοινωνικά παντοπωλεία ώστε να προσφέρουμε τις δωρεές που συγκεντρώσαμε και να δώσουμε λίγες στιγμές χαράς στους συνανθρώπους μας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης, η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή καθώς έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 3672 τμχ (είδη διατροφής, υγείας, παιχνίδια και ρουχισμό) τα οποία θα παραδοθούν αύριο σε άπορες οικογένειες αλλά και σε εκπροσώπους του Συλλόγου Το Χαμόγελο του Παιδιού, των Γιατρών του Κόσμου αλλά και της Praksis.
Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και παράλληλα καλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα, να προσέλθουν αύριο στα σημεία που έχουν οριστεί προκειμένου να στηρίξουμε την προσπάθεια με περισσότερα αγαθά.
Μπορείτε να δείτε τα αγαθά τα οποία συλλέγουμε από την ιστοσελίδα xmassmiles.gr καθώς και να ενημερωθείτε για τις δωρεές μέχρι σήμερα. 
 
Σημείο συνάντησης, Τετάρτη 14/12 από τις 09:00, Πλατεία Ευόσμου