Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Συναντήσεις νέου Προέδρου Διοικούσας Ν.Δ. Θεσσαλονίκης

Διαδοχικές συσκέψεις με στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης θα έχει αύριο Σάββατο ο νέος Πρόεδρος της Δ.Ε. Δημήτρης Τσάμης.
Ο κ. Τσάμης, το πρωί του Σαββάτου θα έχει, στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης, συναντήσεις αρχικά με τους Προέδρους των ΝΟΔΕ της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια με τους αναπληρωτές Γραμματείς, που είναι μέλη της ΝΔ Θεσσαλονίκης, τους εκπροσώπους της ΔΑΚΕ και της ΟΝΝΕΔ και τους Υπευθύνους των Πολιτικών Κύκλων.
Σκοπός των συσκέψεων αυτών, στις οποίες θα συμμετέχει και ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης και Υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος είναι η επιτάχυνση του εν εξελίξει προγραμματισμού των οργάνων και των στελεχών του κόμματος ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.
Οι συναντήσεις θα συνεχισθούν και με τη συμμετοχή των βουλευτών του κόμματος, οι οποίοι βρίσκονται στη Βουλή για τη συζήτηση του Προϋπολογισμού.

Μήνυμα προς τα στελέχη
Σε μήνυμά που απέστειλε σήμερα προς τα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης ο κ. Δημήτρης Τσάμης σημειώνει τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές, επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον πρόεδρό μας για την τιμή που έκανε. Αισθάνομαι το βάρος του καθήκοντος μετά την απόφαση του να μου αναθέσει την Προεδρία της Οργάνωσής μας.
Θέλω να γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να παραμείνει η ΝΔ Θεσσαλονίκης στην πρωτοπορία και ταυτόχρονα ένας αξιόπιστος φορέας που αγωνίζεται για την πρόοδο της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής μας. Αξιοποιώντας όλα τα στελέχη. Αγκαλιάζοντας και στηρίζοντας κάθε Νεοδημοκράτη και κάθε Νεοδημοκράτισσα.
Στην πορεία αυτή γνωρίζω πολύ καλά ότι θα είμαστε όλοι μαζί. Οι καιροί είναι κρίσιμοι. Η ανάληψη των καθηκόντων μου έρχεται σε μία στιγμή στην οποία η Πατρίδα μας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, ενώ η κρίση δοκιμάζει σκληρά την περιοχή και τους συμπολίτες μας.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό της καταστροφής, η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μόνη οργανωμένη πολιτική δύναμη της χώρας που μπορεί να φέρει την Ελπίδα. Είναι η ώρα που οι συνθήκες απαιτούν την προσπάθεια όλων μας. Η γενιά μας καλείται να δώσει και πάλι ιδεολογικές και πολιτικές μάχες . Στο κάλεσμα αυτό κανείς δεν δικαιούται να απουσιάζει. Καλό αγώνα σε όλους μας».