Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Συναντήσεις Προέδρου Διοικούσας Ν.Δ. Θεσσαλονίκης


Η κατάρτιση ενός χρονοδιαγράμματος που θα περιλαμβάνει όλες τις κινήσεις προετοιμασίας του κομματικού μηχανισμού για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές αποφασίστηκε στις σημερινές (πρώτες) συσκέψεις που είχε με τα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης ο νέος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Δημήτρης Τσάμης.
Όπως εξήγησε στην εισήγησή του, το χρονοδιάγραμμα αυτό, που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη σε σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής, θα περιλαμβάνει όλες τις κινήσεις (συσκέψεις, εκδηλώσεις, πρωτοβουλίες, προετοιμασία),  με τις οποίες η ΝΔ Θεσσαλονίκης θα είναι απολύτως έτοιμη να δώσει με επιτυχία την εκλογική μάχη. «Με τις κινήσεις αυτές το κόμμα μας θα μεταδώσει στην κοινωνία το πολιτικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας, που αφορά την Αυτοδυναμία στις εκλογές, καθώς μόνο μέσα από αυτήν ο τόπος μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο», σημείωσε ο κ. Τσάμης.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος έκανε ένα μικρό απολογισμό της θητείας του, τονίζοντας πως με τη  βοήθεια όλων των παρισταμένων και πολλών άλλων στελεχών και μελών του κόμματος, η Οργάνωση σημείωσε αξιόλογη δραστηριότητα και –το κυριότερο- απέδειξε πως τα κομματικά στελέχη, πέρα από τον οργανωτικό τους ρόλο, μπορούν να συνεισφέρουν με απόψεις και προτάσεις στην παραγωγή πολιτικής, κάτι που, όπως δείχνει το παράδειγμα της ΝΔ Θεσσαλονίκης, γίνεται θετικά αποδεκτό από τις τοπικές κοινωνίες.
Τα στελέχη στις παρεμβάσεις τους συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν τον κ. Βαρτζόπουλο για τη δραστηριότητά του και του ευχήθηκαν «καλή δύναμη» για τα νέα καθήκοντά του. Παράλληλα συνεχάρησαν και τον νέο Πρόεδρο, δηλώνοντάς του την ετοιμότητά τους να εργαστούν για το καλό του κόμματος και του τόπου.
Στις συσκέψεις συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παν. Ψωμιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απ. Τζιτζικώστας, ο αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Αντώνης Οικονόμου, οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ Τ. Εμμανουηλίδης, Θ. Μητράκας, Μ. Τασούλης και Κ. Λαζός, η αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Μάγδα Καρακόλη, ο αν. Γραμματέας Εκλογών Άγγελος Χατζηδημητρίου, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Στρ. Γρομπανόπουλος, οι Υπεύθυνοι των Κύκλων Πολιτικής Δράσης Α. Νούλης, Ζ. Ιωακείμοβιτς, Ν. Γκανίλας, Β. Γάκης, Κορίνα Σοϊλεμετζίδου, Ν. Παπαϊωάννου, Κ. Ταγγίρης, Νέλυ Ζήκα- Τσελεμέγκου και Γ. Λιάμης και ο διευθυντής της ΝΔ Θεσσαλονίκης Φιλ. Ζαφειρίου.