Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Φάρμακα και εμβόλια στους Γιατρούς του Κόσμου από τη Διοικούσα Επιτροπή Ν.Θεσσαλονίκης της Ν.Δ.

Αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., επισκέφθηκε σήμερα το πολυϊατρείο της οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου» στην οδό Ίωνος Δραγούμη 65 και παρέδωσε φάρμακα και εμβόλια που συγκεντρώθηκαν για την ενίσχυση του έργου της οργάνωσης.
Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κεντρικού Τομέα κ. Αναστάσιος Εμμανουηλίδης, μεταξύ άλλων τόνισε:
«Οι Γιατροί του Κόσμου, συγκαταλέγονται στους φορείς με την μεγαλύτερη κοινωνική προσφορά, παρέχοντας υπηρεσίες χωρίς διακρίσεις σε όλες τις ευπαθείς ομάδες, μετατρέποντας σε πράξη την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή. Και αυτά τα μηνύματα, της αλληλεγγύης και της συμβολής όλων μας στην προστασία της κοινωνικής συνοχής, προσπαθεί να εκπέμψει και η Ν.Δ. συνολικά, αλλά και η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης, μέσα από πρωτοβουλίες σαν τη συγκέντρωση του ιατροφαρμακευτικού υλικού που παραδίδουμε σήμερα.»
Ο πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Καραγιάννης, υπογράμμισε:
«Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ., ως οργάνωση ενεργών νέων πολιτών, με κάθε ευκαιρία στέλνει έμπρακτα το μήνυμα της νέας γενιάς που εμπνέεται από παραδείγματα κοινωνικής προσφοράς, όπως αυτό των Γιατρών του Κόσμου. Στόχος μας είναι, να κάνουμε θεσμό αυτόν τον έρανο υγείας που ξεκινήσαμε φέτος στη Θεσσαλονίκη, εδραιώνοντας μια μακρά συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου και -γιατί όχι- και άλλες κοινωνικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη.»
Η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσσαλονίκης των Γιατρών του Κόσμου κ. Μελίνα Χαχαμίδου χαιρέτισε την πρωτοβουλία της Ν.Δ. και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., επισημαίνοντας: «Κάθε προσφορά, από κάθε φορέα, πολιτικό ή μη, για μας αποτελεί πολύτιμη βοήθεια. Πιστεύουμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες σαν τη σημερινή είναι παραδείγματα προς μίμηση, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι δείχνοντας την αλληλεγγύη μας στους ασθενέστερους, βοηθάμε το σύνολο της κοινωνίας, μέρος της οποίας αποτελούμε κι εμείς οι ίδιοι. Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά στο έργο των Γιατρών του Κόσμου, μπορεί να το πράξει μέσω του υπ` αριθμόν 59749064 τραπεζικού λογαριασμού της οργάνωσης, στην Εμπορική Τράπεζα.»