Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Κοινωνικές δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος "Στηρίζω" από τη Διιοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης

Σε συγκέντρωση εφοδίων και στη διοργάνωση σειράς δράσεων, με στόχο την ενίσχυση του έργου φορέων και ιδρυμάτων που υποστηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΤΗΡΙΖΩ».
Από αύριο Πέμπτη 7 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013, στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής (Μητροπολίτου Ιωσήφ 8, 5ος όροφος), θα συγκεντρώνονται είδη διατροφής μακράς διαρκείας, τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου Ιερών Μητροπόλεων και Ενοριών της Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, ξεκινά και θα ολοκληρωθεί στις 15 Νοεμβρίου η συγκέντρωση εφοδίων (τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα, παιδικά εμβόλια, βιβλία, εκπαιδευτικό υλικό και εξοπλισμό, κ.α.), καθώς και η διοργάνωση μιας σειράς δράσεων των οργανώσεων της Διοικούσας Επιτροπής, που θα εξελιχθούν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και θα ανακοινώνονται εγκαίρως, με στόχο την ενίσχυση του έργου:
¨ Του Πολυϊατρείου Θεσσαλονίκης της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου».
¨ Του Κέντρου Αυτισμού «Αχτίδα».
¨ Του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Β. Ελλάδος.
¨ Του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.
¨ Του ξενώνα «Ίρις» της Εταιρείας Ψυχικής Υγιεινής Και Αποκατάστασης.
¨ Του «Χαρίσειου» Γηροκομείου.
Η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. εκφράζει την πεποίθηση ότι τα μέλη της Ν.Δ. και γενικότερα οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και η ιδιωτική πρωτοβουλία, θα «αγκαλιάσουν» αυτή τη συμβολική όσο και ουσιαστική δραστηριότητα ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής, της αλληλεγγύης, αλλά και της προσπάθειας που καταβάλουν οι εν λόγω φορείς, σε δύσκολους καιρούς.