Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Δήλωση Προέδρου Ν.Δ. Θεσσαλονίκης για τις Εκλογές


Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τα ερείπια που αφήνει πίσω της η σκασμένη «φούσκα» του λαϊκισμού, του κρατισμού, του υπερδανεισμού, του εκμαυλισμού των πολιτών. Να θεμελιώσουμε μία νέα εποχή ευθύνης, ευθύτητας, ειλικρίνειας και σκληρής προσπάθειας. Οι αρχιτέκτονες του χάους, ενώ θα έπρεπε να τρέμουν το φάσμα του Ειδικού Δικαστηρίου, κουνούν με θράσος το δάχτυλο στο Λαό. Η ανεύθυνη Αριστερά, εφευρίσκει σε ένα κρεσέντο δημαγωγίας, νέες συνταγματικές διαδικασίες. Η λαϊκίστικη Δεξιά κοροϊδεύει τους πολίτες.
Με αυτό το κωμικοτραγικό σκηνικό παλεύει η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς!
Η δική μας παράταξη πολιτεύθηκε με σύνεση και σοβαρότητα, ποιότητα και σεβασμό στην ιστορία της αλλά και τη σημερινή κατάσταση.
Η διαφορά είναι εμφανής: στο λόγο, τις θέσεις, ακόμη και στην αισθητική. Για τη ΝΔ η κατάσταση είναι εξαιρετικά ξεκάθαρη: ο τόπος μας δεν έχει την πολυτέλεια του καυγά και της διαδικασίας. Το Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται διαδηλωτές. Χρειάζεται δημιουργικούς και αποτελεσματικούς εκπροσώπους μας που θα εργαστούν σκληρά για να οικοδομήσουν και όχι ακτιβιστές της άρνησης.
Ο τόπος και οι ανάγκες του απαιτούν σταθερή κυβέρνηση για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο. Και η μοναδική πιθανότητα να προσεγγίσουμε το στόχο βρίσκεται μέσα στην επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας.
Στις εκλογές αυτές αναλαμβάνουμε όλοι τις ευθύνες μας, τα κόμματα, και οι υποψήφιοι αλλά και οι ψηφοφόροι.
(Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής»).