Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Συνέντευξη τύπου Ν.Δ. Θεσσαλονίκης

 «Οι κρατικοδίαιτοι και οι παρασιτικοί, το βαθύ, βολεμένο και επικίνδυνο ΠΑΣΟΚ μεταμφιεσμένο σε επαναστατημένη Αριστερά, μετακόμισε στην Κουμουνδούρου. Χωραφάς, Κοτσακάς, Ραυτόπουλος, ισχυροί σύμβουλοι του Άκη χθες, είναι σήμερα σύμβουλοι και πρόσωπα κλειδιά δίπλα στον κ. Τσίπρα, είναι τα πρόσωπα που κατευθύνουν τον κ. Τσίπρα», τόνισε ο Παν. Ψωμιάδης στη Συνέντευξη Τύπου, που έδωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, για την πρόοδο της προεκλογικής εκστρατείας στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο κ. Ψωμιάδης εξέφρασε την απορία του για πώς ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει να ανταπεξέρχεται σε «μία πλούσια προεκλογική καμπάνια», σημειώνοντας ότι «κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν έναν ιμιτασιόν Ανδρέα Παπανδρέου».
 Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Προεκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας παρουσίασε στους δημοσιογράφους το όχημα με τα χρώματα και τα συνθήματα της Νέας Δημοκρατίας, με το οποίο, όπως είπε, «χωρίς κουστωδίες και προκλητικές καμπάνιες θα φτάσουμε σε κάθε χωριό για να ξυπνήσουμε το θηρίο της Κεντροδεξιάς και να μεταδώσουμε το μήνυμα ότι με την Ελλάδα δεν παίζουμε».
Ο ίδιος, με τη φράση «το θηρίο ξυπνά» μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην οργανωμένη βάση του κόμματος αλλά και στην κοινωνία, κλίμα που συναντά στις περιοδείες που ήδη έχει ξεκινήσει. 
«Δε θέλουμε και δεν πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα στη θολή κουλτούρα της Αριστεράς, στους υπερασπιστές της «17 Νοέμβρη», στις συνιστώσες του αρνητισμού και της αντίδρασης, στους αρνητές της Ευρωπαϊκής Προοπτικής της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας στην ίδια Συνέντευξη Τύπου, ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης τόνισε ότι το πρόγραμμα της προεκλογικής εκστρατείας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την σύσταση Επιτροπών Προεκλογικού Αγώνα σε κάθε καποδιστριακό Δήμο, με επικεφαλής μέλη του συνδυασμού και τη συμμετοχή στελεχών από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, των επιστημονικών συλλόγων και των κοινωνικών οργανώσεων.
Οι περιοδείες του κ. Ψωμιάδη άρχισαν χθες από το Κιλκίς, συνεχίζονται σήμερα με τις Σέρρες και το τριήμερο Παρασκευή- Κυριακή στη Θράκη (δείτε τα αναλυτικά προγράμματα στην ιστοσελίδα της ΝΔ Θεσσαλονίκης www.ndthessaloniki.gr).