Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

Συνεδρίαση Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας

Υπό την Προεδρία του Επικεφαλής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά, με διευρυμένη σύνθεση η υπό σύσταση Γραμματεία της Επιτροπής. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, οι βουλευτές του Νομού, οι πολιτευτές, οι αναπληρωτές γραμματείς Β. Ελλάδος και οι συντονιστές των Κύκλων Πολιτικής Ευθύνης.
Τη συνεδρίαση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης που τόνισε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανέλαβε, με απόφαση του Προέδρου του Κόμματος Αντώνη Σαμαρά, όλη την ευθύνη της χάραξης, προετοιμασίας και εφαρμογής της προεκλογικής στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας για τη Βόρεια Ελλάδα.
Στη συνεδρίαση ο Παν. Ψωμιάδης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών, ενώ τα στελέχη που συμμετείχαν έκαναν τις πρώτες εισηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κινηθεί το σύνολο του κομματικού μηχανισμού της περιοχής μας για την κρίσιμη εκλογική μάχη που έρχεται. Εκτενής συζήτηση έγινε για τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στην εκστρατεία των προηγούμενων εκλογών, καθώς και για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
«Για μας ήρθε η ώρα του τελικού αγώνα. Είμαστε όλοι εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε όλα όσα μας πλήγωσαν και μας πρόδωσαν. Ενωμένοι και αποφασισμένοι θα δώσουμε την πιο κρίσιμη μάχη της γενιάς μας. Θα αγωνιστούμε με νύχια και με δόντια μέρα και νύχτα, ώστε η Πατρίδα μας να μην πέσει στα χέρια των συνιστωσών της αμετροέπειας και τη θολούρα και αναξιοπιστία της επικίνδυνης και μηδενιστικής Αριστεράς. Δε θα αφήσουμε το χάος να νικήσει την Ελλάδα. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος αλλά και ωραίος. Καλώ όλα τα μέλη, τα στελέχη και κυρίως τα εκατομμύρια των φίλων της μεγάλης ελληνικής κεντροδεξιάς παράταξης, ανεξάρτητα από τη στάση που κράτησαν στις τελευταίες εκλογές να συνταχθούν μαζί μας», τόνισε ο επικεφαλής της Επιτροπής κ. Ψωμιάδης.