Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η δραστηριότητα της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης

Με μία μαζική συγκέντρωση αποστράτων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας συνεχίστηκε χθες Τετάρτη τη δραστηριότητά της η ΝΔ Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση, στην οποία μίλησε ο Πρόεδρος της ΔΕ Δημήτρης Τσάμης, συζητήθηκαν οι θέσεις του κόμματος για τη λαθρομετανάστευση, την Άμυνα και την Προστασία του Πολίτη και τα μέλη της ΕΚΟ Αποστράτων αλλά και οι φίλοι της ΝΔ από τον τομέα, εξέτασαν τους τρόπους μεγαλύτερης συμμετοχής τους στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ.
Χθες στις 7 μ.μ. έγινε ευρεία σύσκεψη στελεχών, μελών και φίλων της ΝΔ από τις περιοχές Αμπελοκήπων και Μενεμένης, με ομιλία του βουλευτή Γιάννη Ιωαννίδη.

Σήμερα ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Ευόσμου. Η ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ από την περιοχή του Ευόσμου να συμμετέχουν στη σύσκεψη.

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε ανάλογη σύσκεψη στο Ρετζίκι, με ομιλίες των υπ. βουλευτών Γ. Ιωαννίδη, Βίκυς Νάκου και Γ. Ταρτσίδου.

Στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης
Σήμερα κλιμάκιο στελεχών στο οποίο συμμετέχουν ο Σάββας Αναστασιάδης, η Ι. Τζάκη, ο Γ. Τσαμασλής, ο Γ. Αλεξανδρής, ο Κυριάκος Λαζός και άλλα μέλη της ΝΟΔΕ θα περιοδεύσει στην Περαία και στις 8 μ.μ. θα έχει συνάντηση με φίλους και μέλη της ΝΔ στο καφέ «Θέρος». Το ίδιο κλιμάκιο περιόδευσε χθες στην Επανομή.

Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Εχεδώρου στη Σίνδο, στην οποία μίλησαν οι Σάββας Αναστασιάδης, Μ. Φωτόπουλος, Βασ. Κανάκας, Γ. Γλώσσης, Μάκης Μισαηλίδης και άλλα στελέχη.

Διπλή συγκέντρωση αύριο στο ξενοδοχείο ΜΕΤ
Διπλή συγκέντρωση φίλων της ΝΔ διοργανώνεται αύριο, με ομιλία του Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΗΕ ΜΕΤ.
Η πρώτη θα είναι συγκέντρωση γυναικών και θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ.
Η δεύτερη θα είναι συγκέντρωση φίλων της ΝΔ και θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 μ.μ.

Σήμερα η συγκέντρωση των Μηχανικών
Ο αρμόδιος πολιτικός κύκλοςτης ΝΔ Θεσσαλονίκης καλεί όλα τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδα/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας σε σύσκεψη στην οποία θα συζητηθούν θέματα της προεκλογικής εκστρατείας αλλά και του κλάδου.
Η σύσκεψη, στην οποία θα μιλήσουν οι (επίσης μηχανικοί) υπ. βουλευτές Γ. Ορφανός και Στράτος Σιμόπουλος, θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του 3ου ορόφου των γραφείων της ΝΔ Θεσσαλονίκης.