Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Βγήκαν τα τραπεζάκια έξω

Καλαίσθητα σταντς, με ομπρέλες, τραπεζάκια και καρέκλες, από τα οποία ΟΝΝΕΔίτες και μέλη του κόμματος διανέμουν προεκλογικό υλικό και συζητούν με τους πολίτες εγκατέστησε σε δεκάδες σημεία της πόλης η ΝΔ Θεσσαλονίκης.
Στα σημεία αυτά οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες της ΝΔ αλλά και για τις θέσεις του κόμματος και την κρισιμότητα της ψήφου την Κυριακή.
Η ΝΔ Θεσσαλονίκης έχει μεριμνήσει ώστε η εξόρμηση αυτή να μην ενοχλεί ούτε κατ’ ελάχιστον την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά ούτε και την αισθητική και την καθαριότητα της πόλης.
Η ΝΔ όσο κι αν προκληθεί από την επίθεση των (κατά τα άλλα οικολόγων) του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κολλήσει αφίσες και ούτε να ρυπάνει την πόλη με εκλογικό υλικό!


ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
Τα κλιμάκια στελεχών της ΝΔ συνεχίζουν τις περιοδείες τους σε αγορές, υπηρεσίες, κεντρικούς δρόμους αλλά και έδρες φορέων.
Αύριο Τετάρτη, κλιμάκιο κομματικών στελεχών, με επικεφαλής τον Γιάννη Ιωαννίδη θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συζητήσει με τα στελέχη και τους εργαζόμενους του τις προτάσεις της ΝΔ για την ανάπτυξη του λιμανιού, το οποίο για το κόμμα μας αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα για την ανάπτυξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Επίσης έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις κλιμακίων στον ΟΑΣΘ, τη ΔΕΘ και την ΕΥΑΘ (με επικεφαλής τον Κώστα Γκιουλέκα), τα ΚΤΕΛ (Θόδωρο Καράογλου) και το πρώην ΥΜΑΘ (Στ. Καλαφάτης και Θ. Καράογλου).


ΣΤΟΝ ΟΤΕ
Τα κεντρικά γραφεία του ΟΤΕ Θεσσαλονίκης και τη Λέσχη Συνταξιούχων επισκέφθηκε ως συντονιστής κλιμακίου της ΝΔ Θεσσαλονίκης ο υπ. Βουλευτής Δημήτρης Πανοζάχος.
«Στις 6 Μαΐου ο λαός ψήφισε με κριτήριο το παρελθόν, στις 17 Ιούνιου οφείλει να ψηφίσει με γνώμονα το μέλλον», δήλωσε ο κ. Πανοζάχος κατά τη συνάντηση που είχε με συνδικαλιστές του Οργανισμού. Στις εκλογές της 17ηςΙουνίου κρίνεται η επιβίωση της χώρας και η πολιτική σύγκρουση είναι μεταξύ πραγματικά δύο διαφορετικών κόσμων. Της δημιουργίας έναντι της στασιμότητας, της προσπάθειας έναντι της απλής παρατηρητικότητας, της συμμετοχής έναντι της αποχής, της κόπωσης έναντι της ελαφρότητας, επεσήμανε το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης. Μόνο με τη δουλειά μας θα βρούμε τον δρόμο μας, δεν μπορούμε να περιμένουμε τους ξένους να μας σώσουν. Στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα δεν υπάρχουν «φιλεύσπλαχνοι» για να μας συντηρήσουν. Χρειάζεται να χυθεί «ιδρώτας» στην παραγωγή και όχι απλώς να «ελπίζουμε» για να ορθοποδήσουμε τόνισε ο κ. Πανοζάχος.