Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Συνέντευξη Τύπου Ν.Δ. Θεσσαλονίκης

«Κάθε ψήφος σε κόμμα εκτός της ΝΔ ουσιαστικά είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στη σημερινή συνέντευξη τύπου, που έδωσε στη Θεσσαλονίκη. «Πρέπει να καταλάβουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ που δεν μας ψήφισαν ότι αρκετά τιμώρησαν», σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης που έκανε έκκληση προς όλους τους πολίτες να σκεφθούν σοβαρά γιατί πρέπει να επιλέξουν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, «αφού οι λύσεις θα έλθουν μέσα από την Ευρώπη», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας της ΝΔ έκανε δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις που κατά καιρούς έχει υιοθετήσει για τα εθνικά μας θέματα, ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει το φυλλάδιο των μουσουλμάνων υποψηφίων του κόμματος του που επιγράφεται «Οι Τούρκοι άρχισαν να κατακτούν τη Θράκη!». «Κύριε Τσίπρα, δεν αξίζει τον κόπο για να κερδίσεις μερικές ψήφους και 1-2 έδρες να βάζεις την Ελλάδα σε περιπέτειες», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε στις προτάσεις της ΝΔ για ανακούφιση των ασθενεστέρων και ανάκαμψη της Οικονομίας, «που αποδεικνύουν ότι μόνο το κόμμα μας έχει τις λύσεις για να ξεπεράσουμε την κρίση».
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Ψωμιάδης επανέλαβε ότι ουδέποτε έκανε τις δηλώσεις που του απέδωσαν άλλοι πολιτικοί αρχηγοί για τη Χρυσή Αυγή, σημειώνοντας ότι ο αγώνας του αφορά όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από ό,τι ψήφισε ο καθένας στις προηγούμενες εκλογές.