Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση Ν.Δ. Θεσσαλονίκης


Μετά την ανακοίνωση της επανασύστασης του Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Η ΝΔ Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας όλους τους Βορειοελλαδίτες, ευχαριστεί και συγχαίρει τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την απόφασή του να επανασυστήσει το Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης. Με την απόφαση αυτή ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύει ότι σέβεται και τιμά όχι μόνο τις υποσχέσεις που έδωσε προεκλογικά αλλά και όλο το Βορειοελλαδικό χώρο, τους ανθρώπους του και τις προοπτικές και δυνατότητές τους.
Η τοποθέτηση στον υπουργικό θώκο του φίλου και συναγωνιστή από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ Θόδωρου Καράογλου, που είχε την ευθύνη της μελέτης ανασύστασης του Υπουργείου- ως επικεφαλής του Τομέα Γραμματείας Μακεδονίας- Θράκης της ΝΔ, εγγυάται ότι η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και η Θράκη θα αποκτήσουν πολύ σύντομα ένα αναπτυξιακό εργαλείο, χρήσιμο στη διάθεση του δυναμικού της περιοχής μας. Καλή επιτυχία.
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τον Σταύρο Καλαφάτη και τον Γιάννη Ιωαννίδη που ανέλαβαν σημαντικά καθήκοντα στη νέα Κυβέρνηση και να τους ευχηθώ καλή δύναμη κάθε επιτυχία".