Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κεντρικού Τομέα "Νέοι και Ανεργία"


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή η εκδήλωση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης με θέμα «Νέοι και Ανεργία» στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Έχει γίνει πλέον σαφές ότι η διέξοδος από την κρίση έρχεται μέσω μιας πορείας ανάκαμψης που θα φέρουν οι κατάλληλες αναπτυξιακές πολιτικές που βρίσκονται στην άμεση ατζέντα της Κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά.
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κεντρικού Τομέα πραγματοποίησε την παραπάνω εκδήλωση σε μια χρονική στιγμή ιδιαίτερα κρίσιμη για τη Χώρα, στα πλαίσια της πάγιας, βαθιάς ευαισθησίας της σε ό,τι αφορά τα προβλήματα της Κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, απευθυνόμενη σε όλους μακριά από στείρες κομματικές αγκυλώσεις. Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι κύριοι Βαλεργακης Νικόλαος-πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, Μαμαλης Σπύρος-πρόεδρος του Δ.Σ του ΓΕΩΤ.E.E, Κοπατσαρης Χρήστος-πρόεδρος οικονομικού επιμελητήριου, κυρία Δερμεντζοπουλου Μέλινα-Δικηγόρος και ο κύριος Νταής Γιώργος-Δασολόγος. Επίσης με την παρουσία τους μας τίμησαν οι κύριοι Ιωαννίδης Γιάννης-Υφυπουργός Αθλητισμού, Ψωμιαδης Παναγιώτης-Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Τζιτζικωστας Απόστολος- αντιπεριφερειαρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Ορφανός Γιώργος-Βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπος του γραφείου του βουλευτή κυρίου Σταύρου Καλαφάτη καθώς και οι πολιτευτές της ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης κύριοι Πανοζαχος Δημήτρης και Σιμοπουλος Στράτος.