Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Γ.Λουλουδάκης στη Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης

 
Ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. κ. Γιώργος Λουλουδάκης, βρέθηκε χθες στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Μηνάς Σαμαντζίδης.
Στη σύσκεψη που ακολούθησε έλαβαν ακόμη μέρος οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ κ. Αναστάσιος Εμμανουλίδης, κ. Θεόδωρος Μητράκας, κ. Μιλτιάδης Τασούλης και κ. Κυριάκος Λαζός, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Βρίκος, ο διευθυντής της Διοικούσας κ. Φίλιππος Ζαφειρίου και δεκάδες στελέχη της Ν.Δ., μέλη των ΝΟΔΕ και των Τοπικών Οργανώσεων, στελέχη συνδικαλιστικών και επαγγελματικών φορέων, με τα οποία είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. στο πλαίσιο του διαλόγου που βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει του επικείμενου συνεδρίου.
Ο κ. Λουλουδάκης, άκουσε με προσοχή όλες τις τοποθετήσεις, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και στους όποιους προβληματισμούς των στελεχών της παράταξης, τα οποία κάλεσε να μεταφέρουν στην κοινωνία τα θετικά μηνύματα από την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης και των θυσιών που κάνει ο ελληνικός λαός, σε αντιδιαστολή με την καταστροφή που θα είχε σημάνει για τη χώρα και τους πολίτες, η οδός της άτακτης χρεοκοπίας, την οποία δεν φοβάται πια κανείς, χάρη στους χειρισμούς της κυβέρνησης Σαμαρά.
Διαβεβαίωσε ότι η νέα γενιά και η καταπολέμηση της ανεργίας θα βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες του επικείμενου συνεδρίου και υπογράμμισε ότι στόχος της ηγεσίας του κόμματος είναι, το προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί κατά το 2ο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. και Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, να αποτελέσει πεδίο ουσιαστικού και παραγωγικού διαλόγου, στην τελική ευθεία για το συνέδριο της φιλελεύθερης παράταξης.

Από το Γραφείο Τύπου