Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Επίσκεψη στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Θεσ/νίκης της Ν.Δ. πραγματοποίησαν, εκπρόσωποι των εργαζομένων του Δημοσιογραφικού Συγκροτήματος «Μακεδονία»

Επίσκεψη στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. πραγματοποίησαν σήμερα, εκπρόσωποι των εργαζομένων του Δημοσιογραφικού Συγκροτήματος «Μακεδονία», προκειμένου να ενημερώσουν τον πρόεδρο της κ. Μηνά Σαμαντζίδη για τις προσπάθειες διάσωσης της επιχείρησης, που απασχολεί περίπου 130 στελέχη, δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κ. Μαρία Πλήκα, κ. Δήμητρα Τσαμποδήμου, κ. Ελένη Τσελεπή, κ. Μαρία Μπέλλου και κ. Άκης Φωτόπουλος, ενημέρωσαν τον κ. Σαμαντζίδη, για το πρόγραμμα στήριξης, η υλοποίηση του οποίου –όπως ανέφεραν- έχει εγκριθεί από τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα και θεωρείται αναγκαία για την απρόσκοπτη συνέχιση έκδοσης της εφημερίδας «Μακεδονία». 
Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., κ. Μηνάς Σαμαντζίδης, δεσμεύτηκε ότι θα μεταφερθεί στα όργανα της Ν.Δ. η έκκληση των εργαζομένων να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αξιολόγησης και υλοποίησης του προγράμματος. Εξέφρασε δε την ελπίδα να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, πάντα μέσα στο πλαίσιο όσων προβλέπει η σχετική νομοθεσία, καθώς η εφημερίδα «Μακεδονία» είναι στοιχείο της ιστορικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης με σημαντική συμβολή στον πλουραλισμό της ενημέρωσης για τα θέματα της Βόρειας Ελλάδας
www.ndthessaloniki.gr