Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Συγκέντρωση στελεχών της ΝΟ.Δ.Ε. Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης

Με τη συμμετοχή περίπου 200 στελεχών πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος συγκέντρωση της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης. Εκλήθησαν και ανταποκρίθηκαν μέλη της ΝΔ τα οποία κατά το παρελθόν διετέλεσαν στελέχη σε θέσεις ευθύνης των κομματικών οργανώσεων της ΝΟΔΕ.
Τα στελέχη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τάσος Εμμανουηλίδης, ο οποίος κάλεσε τους παρεβρισκομένους να δώσουν τη δική τους συμμετοχή στον σκληρό αγώνα που θα δώσει το κόμμα κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης αναφέρθηκε στο πολιτικό σκηνικό, όπως διαμορφώνεται τελευταία, σημειώνοντας ότι η παράταξή μας έχει παράδοση εθνικών αγώνων και γραμμής υπεράσπισης των εθνικών και όχι των κομματικών συμφερόντων!
«Είστε όλοι σας έμπειρα και δυναμικά στελέχη. Εκ μέρους της Παράταξης σας καλώ να δώσετε και πάλι το παρών γιατί η εκλογική μάχη που δίνουμε είναι η κρισιμότερη που ποτέ έχουμε βιώσει. Ο τόπος στις 7 Μαίου πρέπει να έχει ισχυρή κυβέρνηση γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει και το ελληνικό κράτος να ανατάξει αλλά και στο εξωτερικό να διαπραγματευτεί¨, τόνισε ο κ. Τσάμης.
Πολλά στελέχη τοποθετήθηκαν πάνω στα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και η συζήτηση διήρκησε αρκετή ώρα.