Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Επίσκεψη π.Προέδρου Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή στα γραφεία της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης

Τα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 11 το πρωί, ο Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Καραμανλής είχε συνάντηση με τους Υποψηφίους Βουλευτές του κόμματος από την Α’ και Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης αλλά και με τα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης.
Τον πρώην πρωθυπουργό και βουλευτή Θεσσαλονίκης υποδέχθηκαν πολλά μέλη και φίλοι της ΝΔ έξω από τα γραφεία του κόμματος.
Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Υποδεχθήκαμε σήμερα στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης τον Κώστα Καραμανλή, τον πρώην Πρόεδρο ο οποίος είναι και πάλι υποψήφιος στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές και η κομματική οργάνωση συνεχίζουμε να δίνουμε συντονισμένα και αποτελεσματικά τον αγώνα μέχρι την τελευταία ώρα της προεκλογικής περιόδου με μόνο σκοπό τη νίκη και την αυτοδυναμία της ΝΔ. Η σημερινή εκδήλωση είναι μία ακόμη εκδήλωση που στέλνει το μήνυμα της ενότητας και της νίκης της ΝΔ». 
Δημοσιογράφος: Τι σας είπε ο Κώστας Καραμανλής κατά τη συνάντηση; Απάντηση: Όπως ξέρετε χθες ο Κώστας Καραμανλής έκανε μία δήλωση, στην οποία λέει ότι οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες για την πολιτική και την κοινωνική σταθερότητα και ότι την βραδιά των εκλογών πρέπει να υπάρχει νικητής για να κυβερνήσει τη χώρα».
Πηγή: Ν.Δ. Θεσσαλονίκης