Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ο Βενιζέλος στο Λιμάνι επειδή πάντα ο "δολοφόνος" επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος

«Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει σε έναν χώρο, τον οποίο καταδίκασε στην υπανάπτυξη. Την Κυριακή θα επιστρέψουν στο Λιμάνι όλοι όσοι παλαιότερα κρεμόντουσαν από τα κάγκελα για να εμποδίσουν την αξιοποίηση και την ανάπτυξη του. Η Θεσσαλονίκη τους θυμάται να δέρνονται με τα ΜΑΤ για να ακυρώσουν μία επικερδή συμφωνία. Οι πολίτες της δεν ξεχνούν εκείνη την έξαρση λαϊκισμού των κορυφαίων στελεχών του, με την οποία δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να καταστρέψει μία εξόχως αναπτυξιακή επένδυση που αποτελούσε ταυτόχρονα και σημαντική μεταρρύθμιση του προβληματικού κράτους μας. Την Κυριακή οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μία πανηγυρική ατμόσφαιρα στον ίδιο χώρο. Δεν θα τα καταφέρουν. Ούτε καν ο ίδιος ο χώρος, όχι μόνο οι πολίτες, θα τους το επιτρέψουν».
Αυτό υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσάμης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τη διοργάνωση της ανοιχτής συγκέντρωσής του και την ομιλία του προέδρου του στο λιμάνι.Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα ο κ. Τσάμης, ανακοίνωσε ότι η κεντρική, ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη, 2 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα. Η συγκέντρωση θα γίνει στους χώρους της ΔΕΘ.
«Επιλέξαμε για τη συγκέντρωσή μας την Έκθεση, επειδή ικανοποιεί τις ανάγκες των φίλων της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για έναν χώρο που είναι εύκολα προσβάσιμος, ενώ με τη συγκέντρωση εκεί δεν διαταράσσεται σοβαρά η ζωή και η λειτουργία της πόλης», σημείωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης.