Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Απάντηστη στην εφημερίδα Μακεδονία

Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Μακεδονία" από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ Θεσσαλονίκης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Το σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Μακεδονίας» δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα, ιδίως στο σκέλος της ευθείας διασύνδεσης μίας διαδικασίας του Υπουργείου Εσωτερικών με τον Πρόεδρο του κόμματός μας.
Εκφράζουμε την ενόχλησή μας για το ατόπημα της ιστορικής εφημερίδας.
Θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά αρνητικό το γεγονός ότι αποσιωπήθηκαν εντέχνως συγκεκριμένα στοιχεία της είδησης μόνο και μόνο για να στηριχθεί ένας παντελώς αβάσιμος ισχυρισμός.
Ειδικά η εντύπωση που επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί για προβλήματα ανάμεσα στη ΝΔ και τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη μας Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι εκτός από αβάσιμη και απολύτως υποβολιμαία.
Επίσης ο ισχυρισμός, περί εμπλοκής του κόμματός και του Προέδρου μας, που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την αλήθεια, δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε.
Εάν οι συντελεστές της ιστορικής εφημερίδας επιθυμούν να πληροφορούνται για να δημοσιοποιούν τους στόχους, τις ενέργειες και τις επιδιώξεις του κόμματός μας και του Προέδρου μας δεν έχουν παρά να κάνουν το αυτονόητο: να επικοινωνούν μαζί μας.

Ν.Δ. Θεσσαλονίκης