Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Δήλωση Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής κ.Δ.Σιούφα

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Έκτακτου Συνεδρίου-Εκλογών και της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Σιούφας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Νέα Δημοκρατία εξέλεξε νέο Πρόεδρο. Συγχαίρω θερμά τον Αντώνη Σαμαρά.
Μία νέα περίοδος προοπτικής και ελπίδας αρχίζει για την παράταξη μας.
Εκ μέρους της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους εργάστηκαν στο πρωτόγνωρο για την παράταξη μας πολιτικό και οργανωτικό εγχείρημα, την εκλογή νέου προέδρου από τη λαϊκή βάση.
Κατάφεραν να υπερκεράσουν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο on line σύστημα και να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις που προέκυψαν.
Έδωσαν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους. Ήταν όλοι στη θέση τους. Δεν έλειψε κανείς.
Υπήρξαν τεχνικές αλλά όχι οργανωτικές αδυναμίες.
Η επάρκεια και ο ζήλος του ανθρώπινου δυναμικού είναι αξιοθαύμαστα. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους όλων των υποψηφίων στις εφορευτικές επιτροπές.
Η συμβολή τους στο αδιάβλητο του αποτελέσματος ήταν πολύ σημαντική. Θέλω, προπάντων, να εξάρω ιδιαίτερα την υποδειγματική συμπεριφορά που επέδειξαν οι εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, που προσήλθαν στις κάλπες.
Λυπούμαστε που απρόβλεπτα τεχνικά προβλήματα έγιναν αιτία ταλαιπωρίας για πολλούς. Είμαστε, όμως, όλοι περήφανοι για το υψηλό επίπεδο πολιτισμού που κοσμεί, με τη δική τους συμπεριφορά, την παράταξή μας.
Παρά τις όποιες, κατανοητές άλλωστε, δυσκολίες έχουμε ένα αποτέλεσμα αδιαμφισβήτητο και αδιάβλητο. Πετύχαμε, προπάντων, ένα δυναμικό άνοιγμα στην κοινωνία. Η συμμετοχή των πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το όφελος για τη Δημοκρατία, το όφελος για τη Νέα Δημοκρατία είναι προφανές.
Ενωμένοι, γύρω από το νέο Πρόεδρο, θα δώσουμε τη μάχη για το μέλλον της Πατρίδας και θα ασκήσουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά την αποστολή μας ως Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Την ώρα αυτή (04:00) έχουμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΤΜΗΜΑΤΑ 1192 72,68%
ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 549646
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 215724 39,76%
ΑΝ. ΣΑΜΑΡΑΣ 272250 50,18%
Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ 54587 10,06%