Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Δήλωση Εκπροσώπου Ν.Δ. για το Έκτακτο Συνέδριο

Συνεδρίασε σήμερα υπό την Προεδρία του κ. Δ. Σιούφα η Οργανωτική Επιτροπή του Εκτάκτου Συνεδρίου της Ν.Δ. της 7ης Νοεμβρίου.

Για τις εργασίες της Επιτροπής, ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γ. Κουμουτσάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κα Μπακογιάννη, ο κ. Αβραμόπουλος, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Ψωμιάδης παρέστησαν στις εργασίες της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση που τους είχε γίνει χθες από τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Δ. Σιούφα, κατ΄ εφαρμογήν της χθεσινής ομόφωνης απόφασής της.

Η Επιτροπή τους ευχαρίστησε πολύ και ειλικρινά για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, με το οποίο ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στη σημερινή συνάντηση.

Και οι τέσσερις υπέβαλαν, με διάθεση να συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία του Συνεδρίου, σκέψεις και προτάσεις, οι οποίες έγιναν με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Η συζήτηση που ακολούθησε έγινε σε άριστο κλίμα, που επιβεβαιώνει τη διάθεση και την απόφαση όλων να διασφαλίσουν απολύτως την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας και την πορεία για το καλύτερο δυνατό Συνέδριο.

Οι εργασίες της Επιτροπής θα συνεχιστούν τώρα, λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις, τις σκέψεις και τις προτάσεις, που ακούστηκαν από τα τέσσερα στελέχη της παρατάξεως».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Απόφαση επάρθη;

Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: «Δεν μπορώ να προκαταλάβω καθόλου τις αποφάσεις της Επιτροπής. Όπως γνωρίζετε, εγώ παρίσταμαι στις εργασίες της, αλλά δεν είμαι μέλος της Επιτροπής.

Τα μέλη της Επιτροπής θα εξετάσουν τις προτάσεις. Οι σχετικές αποφάσεις θα σας ανακοινωθούν, όταν θα ληφθούν.

Πάντως, θέλω να επιμείνω στο άριστο κλίμα, στην εποικοδομητική διάθεση όλων και στο υψηλό αίσθημα ευθύνης, με το οποίο όλοι συμμετείχαν στη διαδικασία, η οποία συνεχίζεται».